Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 1:38 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

gapcio pisze:
hej dziewczyny jak pisałam wcześniej 2 mam dostać 4 kwietnia, i generalnie oprócz przeczucia że jestem w ciąży nie mam żadnych objawów, piersi bolą mnie jak zawsze, brzuch troche pobolewa jak na @ i nic więcej, oprócz tego że zajadam się ogórkami korniszonymi a po nich ptasim mleczkiem....ale już nie wiem czy to może być zwiastun ciąży......nie wytrzymam jeszcze tydzień
GAPCIO ja tez juz mam dosyc tego czekania chcem juz wiedziec czy sie udalo czy nie jednak mam nadzieje ze wszystkim nam sie udalo trzymam kciuki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:lol: hej dziewczyny, mam pytanko @ mam dostac we czwartek, ale jakos dziwnie się czuje (od trzech miesiecy staramy sie o kurczatko)bola mnie piersi(inaczej niz na @), boli mnie dol brzucha, i jakos na dole mam zdretwiale , planuje zrobic sobie jutro rano test, trzymajcie kciuki :P :P :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jola 2626 mam nadzieje że dla nam wszystkim sie udało w tym miesiącu,ale ja nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test dzisiaj jak wróciłam z pracy....wyszedł negatywny :cry: , jestem podłamana bo dzisiaj dowiedziałam się że druga koleżanka z pracy jest w ciązy, tak im zazdroszcze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gapcoi, a moze zrob sobie jeszcze 1 tesciorek z porannego moczu... A kiedy powinna byc @?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gapcio pisze:
Jola 2626 mam nadzieje że dla nam wszystkim sie udało w tym miesiącu,ale ja nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test dzisiaj jak wróciłam z pracy....wyszedł negatywny :cry: , jestem podłamana bo dzisiaj dowiedziałam się że druga koleżanka z pracy jest w ciązy, tak im zazdroszcze
gapcio ja na jutro mam terminek z testem ale juz przeczuwam ze twszytkie objawy byly falszywe :( boli mnie brzuch jednak mam nadzieje malutka ze to nie na .@.... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: j

Czesc Kobitki! dolaczylam do Was dzis, ale mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do tego forum. wczo dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy.. spoznial mi sie okres przeszlo tydzien, ale nic nie podejrzewalam, zwlaszcza, ze w marcu tylko raz doszlo do zblizenia z Moim Skarbem(nawet we mnie nie skonczyl!) zrobilam test, potem drugi i nawet slepy zauwazy, ze byly dwie kreseczki na obydwu...pobieglam co sil w nogach do doktorka, rzucilam testy na stol, a on na to: no to gratuluje Pani!!! potem juz tylko badanie, ktore potwierdzilo wynik testow.. Nie planowalismy jeszcze dziecka, slub mial byc dopiero za rok.. coz..trzeba bedzie przyspieszyc hihi:) pozdrawiam Was goraco i za Was 3mam kciuki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gratuluje!!!
a ile ci sie spozniala @?jesli mozna spytac?

sorki cofam pytanie, nie docztalam
mi sie spoznia 9 dzien, w pon test wyszedl negatywnie, a w pitek ide do ginka i sie zastanawiam ze jesli fasolka faktycznie jest to czy juz zauwazy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Neti24 Nie wiem czy jest sens robić kolejny test jak @ mam dostać dopiero około 4 kwietnia, zrobie test, wyjdzie znowu negatywny i znowu rozczarowanko.Wsłuchuje się w swoje objawy, mam temperaturę rano od kilku dni bez zmian 36,7; bolą mnie piersi ale jakoś całe no i podbrzusze, dzisiaj nawet dość mocno az myślałam że może to początek wyrostka robaczkowego :lol: Co wy na to dziewczyny??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam.
U mnie dalej nic pisałam jakiś czas temu, że mam dziwne objawy i dalej je mam!!! @ powinien przyjść jutro jestem cała w nerwach mam nadzieje, że to jest to na co czekam z utęsknieniem.
A teraz do Gapcia. Kochanie ja miałam wycięty wyrostek. Przede wszystkim bolała mnie tylko prawa strona brzucha, noga i miałam podwyższone znacznie leukocyty wiec jeśli widzisz u siebie coś podobnego to idź do chirurga. A jeśli nie to uzbrój się w cierpliwość i może już niedługa napiszesz nam na forum, że jesteś szczęśliwa :) życzę Ci tego z całego serca. Wiem, że trudno jest czekać na @ ja też już nie wytrzymuje ale trzeba. Ja zrobiłam już 3 testy i wszystkie wyszły mi negatywne, a objawy jak były tak są . Cóż pozostaje mi czekać do jutra na @ a jak nie przyjdzie to koło czwartku jadę do domku i tam pójdę do swojej Pani doktor. Zobaczymy co ona mi powie!
ściskam Was wszystkie mocno i trzymam za nas wszystkie kciuki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam was dziewczynki kochane niewiem co ma robic dzis rano zmierzylam sobie temperaturke tak o tylko pierwszy raz poniewaz dzis jest dzien testowanka :shock: ale bardzo sie balam rano to zrobic bo temp.mialam 36,8 wiec za niska co?i wiec dlatego postanowilam nierobic caly dzien mam bol brzucha jak na @ ale jak cos zjem jest mi niedobrze najlepiej to wcale niejesc bo i nawet tego glodu nieodczuwam co myslicie mam zrobic ten test czy jeszcze do juterka poczekac?jak ja sie boje ze ta glupia@przyjdzie ..... :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jolcia, kazda z nas ma inna cieplote ciala, dla jednaj inna tempka jest podwyzszona a dla drugiej wyzsza tempka jest normalna... To zalezy - powinnas mierzyc od poczatku cyklu, ja teraz wlasnie zaczelam mierzyc od poczatku. tempka przed samym @ wyniosla u mnie 36,7 - u niektorych dziewczyn zaciazonych waha sie od 36,4-36,8, a u innych powyzej 37, wiec kazda z nas jest inna.
Ja bym na twoim miejscu zrobila tesciorka - jak bedzie 1 krecha to powtorz z porannych siuskow... Moze jednak cosik sie zalega...
Zycze ci tego z calego serduszka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

neti24 pisze:
jolcia, kazda z nas ma inna cieplote ciala, dla jednaj inna tempka jest podwyzszona a dla drugiej wyzsza tempka jest normalna... To zalezy - powinnas mierzyc od poczatku cyklu, ja teraz wlasnie zaczelam mierzyc od poczatku. tempka przed samym @ wyniosla u mnie 36,7 - u niektorych dziewczyn zaciazonych waha sie od 36,4-36,8, a u innych powyzej 37, wiec kazda z nas jest inna.
Ja bym na twoim miejscu zrobila tesciorka - jak bedzie 1 krecha to powtorz z porannych siuskow... Moze jednak cosik sie zalega...
Zycze ci tego z calego serduszka
neti jestem zalamana niewiem mam przeczucie ze tescik ma racje :x ale wiesz co poczekam do 3 i wtedy zrobie 2 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jak oczywiscie glupia @nieprzyjdzie

Offline Wyświetl profil  

Mam taki problem. Zrobiłam to z Moim Facetem, którego bardzo Kocham no i oczywiście On mnie też. Mamy 21 lat. "Pękła Gumka". Miesiączkę powinnam dostać dokładnie tydzień temu. Nigdy mi się nie spóźniała. Najdłużej może dzień, ale nie więcej. Zrobiłam już dwa razy test ciążowy. Wyszedł negatywnie. Gdy czytam objawy to wszystko się zgadza:
plamienie implantacyjne (około 7 dni po owulacji ale nie musi występować),
- mam bóle w okolicach jajników jakbym miała dostać, ale to boli już tak z tydzień czasu,
- lekkie skurcze,
- swędzenie na brzuchu - chwilowe ale częste,
- temp ciągle między 37-38,
- bolące piersi jak je dotykam
- wstręt do słodyczy, a bardzo je lubię
- senność i zmęczenie,
- biały śluz,
- lekkie nudności,
- marznące stopy,
- częste wizyty w toalecie,
- złe samopoczucie,
- mam różne humorki, raz się śmieję a zaraz wkurzam na wszystko i wszystkich,
- nic mi się nie chce
- dużo jem, jak nie lody to zaraz sałatkę a zaraz po niej mam ochotę na jajecznicę
- powiększony brzuch, nie mogę go wciągnąć a jak naciskam to boli

Pomóżcie czy to to? Jutro jadę do Ginekologa się zapisać. Tak myślę, że zrobię u niego test, bo te zwykłe chyba nic nie dają. Czekam na odpowiedzi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulinka, zrob sobie badanie z krwi beta hcg - takie badanie powinno wykryc wczesna ciaze szybciej niz tesciorek.
Powodzonka zycze...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:cry: :cry: :cry: Niestety druga próba nie dała upragnionej fasolki, wczoraj dostałam @, chociaż wydawało mi się że tym razem bede w ciąży bo iałam objawy (albo chciałam je widzieć),

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj Gapcio.
Nie załamuj sie tylko próbujcie dalej :wink: na pewno w końcu Wam sie uda. Trzymam za Ciebie i za wszystkie dziewczyny kciuki. Ja mam decydującą rozgrywkę we czwartek. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Trzymaj sie cieplutko i uwierz, że będzie dobrze. :) Nasza wiara potrafi czynić cuda.
Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Was dziewczyny. Ja staram sie od roku. Jestem własnie w 36 dniu cyklu. Rano zrobiłam test i wyszedł dziwny ( półtorej kreseczki, ta druga która wskazuje na ciąze była cieniutka i niecała. Oczywiscie poleciałam rano i zrobiłam badanie z krwi. Czekam do 16 na wynikui. Na niczym nie moge sie skupic. MAM NADZieję ze mi sie uda. Czego Wam też życzę!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kajka i jaki wynik :?: Wiesz juz :wink:

(*) Aniołek 02.03.2009r.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj powturzylo mi sie a niemoge juz usunac Sorki :-)

Ostatnio zmieniony śr kwie 04, 2007 5:04 pm przez joannaa32, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 181  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]