Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:00 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Hej mam pytanie, bo własnie dziś dostałam @ ,ale wcześniej miałam typowe objawy świadczące o ciaży, :roll: nie wiem co mam myśle bo w tym miesiacu bardziej niz zwykle bolał mnie brzuch, wręcz muszę przyznać że nie mogłam ruszyć się z łożka od rana, miałąm zawroty głowy i bardzo bolą mnie piersi nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało... Zaczęłam nawet brać pod uwagę jakąś chorobę. Proszę o pomoc :cry: (??)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Objawy ciąży
Awatar użytkownika

Witam wszystkich. Ja czekam na @. Powinnam dostać 21.02. Mam nadzieje ze nie dostane. Mam delikatne objawy ale nie jestem pewna czy dobrze je interpretuje.Lekkie klucie na bole brzucha , lekki ból brzucha i pare innych. Szczerze mówiąc to byl by dopiero drugi tydzien ciazy wiec nie wiem czy te objawy sa prawidlowe. Zobaczymy. Chciala bym juz wiedziec.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

MARBI-82 pisze:
Witam wszystkich. Ja czekam na @. Powinnam dostać 21.02. Mam nadzieje ze nie dostane. Mam delikatne objawy ale nie jestem pewna czy dobrze je interpretuje.Lekkie klucie na bole brzucha , lekki ból brzucha i pare innych. Szczerze mówiąc to byl by dopiero drugi tydzien ciazy wiec nie wiem czy te objawy sa prawidlowe. Zobaczymy. Chciala bym juz wiedziec.

Przestań myśleć o objawach,o tym jakie masz a jakich nie masz :wink:
Zapomnij o tym :wink: :D pełny relaks :wink:
Ja myślałam od samego początku mojego cyklu,miałam nawet lekkie nudności,a testy wychodzą mi negatywne a @ spóźnia mi się już 8dni-chyba sobie wmówiłam ciażę i @ spóźnia mi się.I jestem zła,bo tak mogłabym zaczać nowe starania,a muszę czekać na @ :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marbi-82 nie przejmuj się ja mam to samo, staram się o tym nie myśleć ale wiem ze jest ciężko, ja też bardzo bym tego chciała.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie, u mnie @ spóźnia się 5 dzień.
Niedawno miałam bóle brzucha jak na @, ale przeszły i nic nie ma, biały śluz wewnątrz pochwy nadal i temp 37. OD trzech dni bolą mnie piersi i sutki :/

Coś to może znaczyć? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc szystkim.Pierwszy miesiac bralam CLO w tym tygodniu powinnam dostac miesiaczke 16.02 .Wczoraj wieczorem bolal mnie jajnik i to takie uczucie jak by to byly jakies skurcze ,poza tym pieka mnie piersi czy to moga byc objawy wskazujace ciaze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczyny ja też miałam wiele z tych objawów lecz nie chciałam się za bardzo nastawiać,całkowity luzik i wtedy okazało się że na teście pokazały się 2 kreski.Trzymam za was mocno kciuki :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: :)
Awatar użytkownika

Witam wsyztkich.
Tak jakos trafilam na wasz temaci..wiec sobie pomyslam ze napisze kilka slow:)
Mam pytanie, czy mozliwe jest byc w ciazy i miec plamienia? Tzn czytalm ze jest to moliwe , ale czy czesto sie to zdaza? Ogolnie to zaczelismy sie starc z mezme o dzidzie od grudnia. I wtedy po raz ostani raz milam @ :twisted: i do teraz nic...robilam testy ale tez nic:( I jakies kilka dni temu zaczelam sie zle czuc, niedobrze mi bylo...bole glowy, wczoraj to samo. Ale wlansie mam plamienia, takie malutkie, na pocztaku myslam ze dostalm @ ale to tylko malutkie kropleli, no i nic mnie nie boli jak na @ wiec to dziwne wsyztko. W przyszla srode mam wizyte u lkearza, i zobaczymy co powie....chcilabym uslyszec ze juz zafasolkowalam:))) ale starm sie nie robic sobie nadzieji..bo boje sie rozczarownia.
Pozdarwim wsyztkich pa pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mam dokladnie to samo!!
ale testu nie robie bo boje sie rozczarowac?
oby bylo to o czym marzymy!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jatoszka odpisałam Ci na "testowanie w lutym", mam nadzieję, że ucieszy Cie ta informacja, trzymam kciuki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny ja tez przeczytałam wasz temacik i musze Wam powiedziec ze negatywny test nie swiadczy o tym ze nie jestescie w ciazy. Moja znajoma w 2 ciazach robiła testy i za kazdym razem wychodziły negatywne a byla w ciazy i ma juz 2 dzieciaczki. Radziłabym udac sie do lekarza bo testy nie zawsze mowia prawde!!!!!!!

Trzymam za Was kciuki!!! :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny, no to u mnie prawie wszystkie objawy co napisala ania :shock: :lol:
Zobaczymy czy sie potwierdza juz w sobote hihiii tak sobie cichytko mysle ze jestem w ciazy ale wiadomo roznie to bywa z tymi objawami. :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziś mija 7 dzień od "stosunkowo udanej nocy"..
Mam ogromną nadzieję, że to już jest TO.
Jestem zmęczona, bolą mnie piersi, sutki. Nigdy mnie tak nie bolały..
WIem, ze to DOPIERO 7 dzień ale czy to możliwe, że to ciąża??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kate forster pisze:

Hej

Ja mam to samo, ale staram się nie cieszyć na zapas. Poczekam na okres, jesli nie przyjdzie, wtedy zrobie test

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny
biorę duphaston od 16 do 25 dc zawsze dostawałam @ w 28 dc a tu nic dziś jestem w 30 dniu. Czy któreś z was miała tak samo.
Obawiam się że i tym razem się zawiodę bowiem jak brałam clostybegyt i dphaston mój organizm też sprawiał mi figle.
Obawiam się że tym razem też przeżyję rozczarowanie. Czy jak biorę sam duphaston może się spóźniać @ ( sam duphaston biorę z powodu niskiego pozomu progesteronu już od 1 roku i nigdy nie spóńała mi się @)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maleńka pisze:
kate forster pisze:

Hej

Ja mam to samo, ale staram się nie cieszyć na zapas. Poczekam na okres, jesli nie przyjdzie, wtedy zrobie test

Hej Maleńka:)
Widzę ,że to moze jednak nie paranoja, skoro znalazł się ktoś z takimi wątpliwościami jak ja.. Ja nie wytrzymałam i kupiłam test..co prawda online bo jestem leń:) Poczekam, jak przyślą zrobie:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mnie w przeciewieństwie bola tylko sutki, nie całe piersi

Poza tym ma od rana wrażenie, że "leci ze mnie okres" (takie uczucie) a nic oprocz śluzu nie ma :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maleńka, mnie też tylko sutki i czuje się podobnie jak ty.. nawet wiek mamy ten sam..ja 26 lat, 7 m-cy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kate forster pisze:
Maleńka, mnie też tylko sutki i czuje się podobnie jak ty.. nawet wiek mamy ten sam..ja 26 lat, 7 m-cy :)

szczęścia chodzą parami, mówisz? :D

Kto wie, może się uda, trzeba mieć nadzieję

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczyny!!!!!!!!!!
Ja tez jestem przed@ dokladnie trzy moze cztery dni i mam nadzieje,ze jej nie dostane...Co prawda mam wszystkie objawy tz.piersi powiekszyly mi sie chyba ze dwa rozmiary ;) brzuch mnie boli.. w glebi serca jednak mam nadzieje,ze moze sa to symptomy fasolki....jej marze o niej... Dziewczyny czy mialyscie takie objawy bedac w ciazy?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 181  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]