Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 12:15 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny hcg 125!!!! Chyba się udało!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sawana_ki

niewiem czym to jest podyktowane ale ja mojej kumpeli słałam testy z polski hehe i wyszedł pozytywnie

aniu baniu

bede sie strac cos zawsze nabazgrac , za 3 tyg ide na usg połowkowe hehe juz sie niemoge doczekac na forum dworoznych jest moja dzidzia z 8 stycznia tzn niewiem czy nie usuneli zdjecia ale zobacz sobie jak wyglada byczus heheh

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sysa2- sama nie wiem :( w pierwszej ciazy test wyszedl pozaytywniue w 9 dniu po spoznionej @.... Ale to dlatego ze mialam wtedy m,nostwo stresow.... Teraz boli mnie brzuch i piersi...ale temp niska, zero sluzu....Zrobilam anglieki test, najlepszy wykrywajacy ciaze 4 dni przed @....dajacy 55% gwarancji a tu lipa.....Nigdy przed okresem nie miaalm dolegliwosci ale moze poprostu cos sie zmienilo w organizmie...Chcialabym maluszka jeszcze jednego ale poprostu mam przeczucie ze lipa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja bede czymac kciuki ,wiem co czujesz wiec tymbardziej cie rozumiem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gabiś pisze:
Dziewczyny hcg 125!!!! Chyba się udało!!!

gabiś gratuluję!!!!!!!!!! :brv: który to dzień cyklu? teścik robiłaś?

Sawana_ki nie martw się co ma być to będzie. a będzie wtedy kiedy ma być :) wiem że to nie pomaga jak się tak bardzo chce dzidzię ale sama sobie tak powtarzam bo stres i zmartwienia na pewno nam nie pomogą. my staramy się prawie od roku. dokładnie 11 miesięcy. jak się nie uda w tym cyklu to myślę że musimy iść do lekarza i niech sprawdzą o co chodzi.
a te testy są tak na prawdę takie same. tzn te tańsze też mogą wykryć ciążę na 6-4 dni przed @(np ten z Tesco i Sainbury's) ale ważne jest czy stężenie hcg jest wystarczająco wysokie. a wiadomo że nie zawsze jest. czasem nawet kilka dni po terminie @ nic nie pokazują. ALE ZAWSZE JEST NADZIEJA I NIE WOLNO SIĘ ZAŁAMYWAĆ!!! :P

sysa2 na pewno poszukam twojej dzidzi!!

pozdrawiam i miłej nocki życzę!!! :papa:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mialam bol zeba wzielam 2 paracetamole looool i teraz poprostu czuje sie winna a sama nie wiem czego...jak to wytlumac\zyc? Jezeli jestem (OBYYY) w ciazy czy moze to miec jakis skutek? Poza tym jakos niedobrze mi...Czemu tak jest?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bo sobie wkręcasz kochana. przepraszam że tak brutalnie ale jak nie przestaniesz się zadręczać to nic dobrego z tego nie wyniknie. weź głęboki oddech i pomyśl że to już niedługo. może tym razem a może już następnym? i nie myśl sobie że łatwo mi gadać. wiem doskonale że bardzo już chcesz bobaska i na pewno już go kochasz. sama jeszcze nie mam dzieci i czasem sobie myślę czy nie przegapiłam TEGO momentu. mam 27 lat (w październiku 28 ) i chociaż to nie koniec świata... daje do myślenia. ale najważniejsze to odpędzić wszystkie złe myśli!!! trzymaj się i pamiętaj że nie jesteś sama. buziak

ps oczywiście nadal trzymam kciuki :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ania- bania ma racje , uwiez zadna ci tu na zlosc nie chce robic,kazda tu na forum przechodziła przez to tak samo jak ty
uspokouj sie pomysl sobie nie ten to nastepny raz naprawde doprowadzisz sie tym mysleniem do tragedi, i jak ania napisala mozesz sobie wkrecic choc nie jest to proste ,ale jak sie chce duzo mozna
probujcie z mezem na nastepny cykl co 2 dni moze zaskoczy choc jak bedziesz myslec o tym non stop niewiem jak to bedzie .przechodziłam to samo i nic i nic wiesz dopiero smierc mojego taty zepchla na 2 plan mysl o dziecku i wtedy zaskoczyło

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gabiś

Gratulacje straszne daj znac szybciutko co tam slychac ,

:lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny dziś zrobiłam sobie zwykłego sikańca i wyszły 2 śliczne krechy :) Czyli moja betka potwierdzona :lol: :lol: :lol: :lol:
Jutro powtarzam hcg i bardzo się boję.. ale chyba już nie powinnam. Jestem w ciąży!!!!!!!! Czuję się wspaniale :) Jestem szczęśliwa....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

CUDOWNE WIESCI , CIESZE SIE RAZEM Z TOBA HEHE TO JEST NAS JUZ CALE MNOSTWO ZAFASOLKOWANYCH HEHE TO DAWAJ ZNAC JAK I CO

PRZEDEWSZYSTKIM DAJ ZNAC PO USG JAK TAM DZIDZIAK LUB DZIDZIAKI HEHE

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gabiś jeszcze raz gratuluję!!! spisałaś się na medal :brv:

sysa2 widziałam Twoją dzidzię - ŚLICZNOŚCI!!!! :P

Sawana_ki co jest z Tobą kochana? tylko nam się tu teraz nie łam. głowa do góry i dzielna bądź! wszyscy wiedzą że tak na prawdę my jesteśmy ta SILNA PŁEĆ! napisz co tam jeszcze się wyrabia u ciebie przez te kilka dni i będziemy testować. jak chcesz to mogę z Tobą ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aniu -baniu
dziekuje , pewnie teraz duzy juz a gdzie go widzaiiałas na dworoznych ???? chciałam go zobaczyc jak bylam teraz na oddziale ale lekarz nie miał czasu na seanse hehe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sysa2 tak właśnie tam. kurde naczytałam się trochę przy okazji. nie wiedziałam nawet że można mieć takie udziwnienia ;)

teraz sama trochę zaczynam rozmyślać co tam u mnie się dzieje. jak już pisałam to nasz 11 miesiąc starań i jak nic nie wyjdzie to idziemy do lekarza.
ale nie zamartwiam się. czasem tak bywa że ludzie nie mogą przez kilka lat się rozmnożyć a potem się sypie jak z rękawa hehehehhe.

tylko tak sobie myślę co może być z nami.

no nic. jak to mówią MNIEJ ROZMYŚLANIA - WIĘCEJ PRACY!
spadam bo zaraz koleżanka przyjdzie. z butelką winka :$%^:

pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ania -bania
nie gniewaj sie nie ma tragedi 11 miesiecy wiadomo roznie bywa ale zobaczysz doczekasz sie swojego bobaska poprostu za bardzo chcesz ja prawie fioła dostałam ze nie mam dzidziaka hehe dla mnie tym bardziej cud ze w ciazy jestem 12 lat z jednym facetem i nic a tu taka niespodzianka na 2 rocznice bedziemy miec bobo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ania_bania i sysa2,
O jakim Wy wątku piszecie, jeśli mogę wiedzieć :oops:
Ania_bania my z mężem staramy już 13 m-c i też od przyszłego miesiąca zaczynamy badania. Bez sensu tak czekać. Jednym przychodzi łatwiej a drugim ciężej ale i my będziemy jeszcze mieć brzuszki jak baloniki
:D
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justa 490

kochanie nikt nie kwestionuje twojego przyszlego maciezynstwa zycze ci z calego serca dzidziaka i to w szybkim czasie
ale chyba nam wolno na chwilke ze tak powiem zboczyc z tematu ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sysa2, ależ oczywiście :D
Życzę miłego dnia kochane.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ania_bania, nic sie nie dzieje :P Od niedzieli jakos wariuje, na przemina placze potem wrzeszcse, brzuch czasem zakluje, piersi pobola, i tyle, troche niedobrze mi pewnie przez zjedzenie makaronu z...tunczykiem....Coz hormony szaleja nie wiadomo czemu. Troiche sie chyba przeziebilam vbo tempka wzrosla do 36.9 ale lol nie wiem...to TESTUJEMY W SOBOTE hehehe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no witam babeczki :)

właśnie wróciłam z pracy i jestem głodna jak wilk!!!

u mnie żadnych objawów nie ma. co prawda testować mam dopiero za tydzień ale słowo się rzekło! Sawana_ki w sobotę razem sikamy na patyk! heheheheh :lol2:

justa490 fajnie że też od przyszłego miesiąca zaczynasz 'dochodzenie' w sprawie znikającej spermy :) tzn nie fanie że musisz ale fajnie że nie będę sama. może założymy jakiś wątek jak już będziemy w trakcie badań? myślę że to by pomogło wielu dziewczynom zrozumieć wyniki i może zachęci niektóre do badań bo wiem że to czasem trudna decyzja. sama mam koleżankę która ma 30 lat, od 4 lat jest mężatką i od 1,5 roku starają się o bejbi ale do doktora nie chcą iść. trochę się chyba boją tego co mogą usłyszeć. a to przecież wcale nie musi być nic złego.

miłego wieczorku życzę!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 181  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]