Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 12:16 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

nerowercia

Badz dobrej mysli .kazda kobieta jest inna mnie caly czas bolał brzuch ja odczekalam 4 dni i zrobilam test ale czasami test nie daje 100% odpowiedzi morze ciaza zaskoczy cie tak jak mnie spodziewasz sie okresu atu plum dzidzia bedzie czego ci zycze, ale pamietaj stres morze pozmieniac wszystko temperature okres przestawic dlatego czekaj wiem ze mi sie dobrze gada bo juz mam bobo w brzuszku ale kazda z nas to przechodziła na sama mysl ze okres sie dostało ja czułam sie pusta i bez wartosci dlaczego znowu nie zaskoczyło , ale symptomy masz dobre :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj sysa2 widzę, że ktoś tu mnie rozumie cały czas te starania z miesiąca na miesiąc przychodzi @ a czasami robi figle i się późni daje nadzieję-troszkę pocieszy a potem znowu przyjdzie zastanawiam już się czy ze mną jest coś nie tak bo specjalnie udało mi się męża zmusić na badanko i wyszło wszystko ok więc wychodzi na to, że to moja wina, choć teraz naprawdę myślałam, że będzie inaczej. ZOBACZYMY CO CZAS POKAŻE.
NAPRAWDĘ DZIĘKUJĘ CI ZA WSPARCIE BO NAPRAWDĘ JEST ONO BARDZO POTRZEBNE.
JESZCZE RAZ DZIĘKI!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nerowercia

teraz ci brzydko powiem bredzisz !!!!! z toba jest oki to nasza psychika wiesz bo bardzo chcesz dusze bys diabłu oddała zeby zajsc i nic mnie juz rece zaczely opadac moj maz nawet zaczoł zartowac ze bedzie sprawdzał na innej jak ona zajdzie to znaczy ze ze mna jest cos nie tak ale to byly zarty wiec nie bierz tego do siebie
Ja sie doczekalam nie narzekam dziekuje Bogu ze mam bobo pod sercem . ale od 9 tyg stres i tylko stres ja chyba juz sie starzeje jejku nie moge normalnie w ciazy byc non stop cos nowego jak nie krwotok oberwanie kosmowki teraz nerka mi siada w pon na patologie jade bo mam skorcze a to 14 tydz dopiero wiec sama widzisz cza brac to co nam bozia daje aBozia wynagrodzi zobaczysz !!!! ja zaczełam nawet do koscioła chodzic bo nie chodziłam regularnie ale bog mnie wysłuchał :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gabiś masz racje przesadzam i to bardzo:-( No tak jest jak sie tak bardzo pragnie.
Nerowercia wszystkie tutaj Cie rozumiemy. Ja mam takie same jak Ty odczucia każdego miesiąca. Każdego miesiąca smutek i żal. U mnie 13-ty miesiąc rozczarowań a i teraz czuję, że się nie udało. Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Wydaje mi się, że u Ciebie wróży na...;-) :P [/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sysa2 i justa490 Dzięki, że jesteście i dzięki za te ciepłe słowa może w następnym miesiącu się uda.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justa490 wiem że tak jest... mam nadzieję że wszytkie doczekamy się swojego maleństwa!!
A ja dziś wpadłam w panikę.. 11 dnia po transferze dostałam plamienia.. niby bez krwi tylko taki brunatny śluz. Zaczęłam płakać i paniować.Wzięłam podwójną luteinę i przeszło. Ponoć możliwa jest późnijesza implementacja.. Modlę się zeby maleństwa ze mną zostały ....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny wieze ze wam sie uda i to szybciej niz myslicie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczyny.

Mam pytanie. Moje cykle sa regularne, 31 dniowe. Ostatnia miesiaczke mialam 31.grudnia, kochalismy sie 9.01,10.01,11.01,13.01.15.01.17.01. Zastanawiam sie czy jest jakakolwiek szansa na dziecko... Dzis troche kluja mnie jajniki, troche pobolewa prawa piers.... Czy myslicie ze moglo sie udac? CZy gdybym zrobila test to mogly juz wykazac? (5 dni przed@?)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jezeli mozesz poczekaj do dnia spodziewanej ale ja bym pewnie nie dała rade wiec jak chcesz to zrob po co masz siedziec i sie zamartwiac , nie masz innych objawów ????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bol piersi+jajnikow

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to dobry znak to czymam kciuki ale wiesz to tez oznaka zblizajacej sie @ ale 3 mam kciuki zrób test bedziesz wiedziec wszystko :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To by sie zgadzalo u "normalnej" kobiety, bol piersi, klucie jajnikow i klecow, temperatura mierzona w pochwie o 16 byulo 37.7...Ale, ja NIGDY nie mialam ZADNYCH dolegliwosci przed okresem....dlatego mam male podejrzenia, ale sie okaze. Mysli=cie ze to dobry pomysl zrobic jutro test? Perwnie wyjdzie negatywnie ale poprsotu nie potrafie sie doczekac...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co ci zalezy ic zrob zawsze mozesz go powtorzyc za 2-4 dni i troszke sie uspokoisz :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam dziewczynki!

jak tam wasze teściki? doczekałyśmy się w tym miesiącu nowych fasolek na forum? mam nadzieję że tek i że będzie ich całe mnóstwo :)

a tym które tak jak ja wciąż czekają życzę owocnych staranek... może to już tej nocy... ;)

buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny jutro testuję.... Prosze o dużą dawkę kciuków i czego się da... teraz już musi sie udać :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ania_bania
Gabiś

3mam kciuki :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gabiś oby było na tak :okk: a nawet jak nie tym razem to pamiętaj że nie jesteś sama!!!

ale oczywiście kciuki zaciskam i nie puszczam do jutra :D

sysa2 a ty jak się czujesz? już jakieś bąbelki w brzusiu są? bo słyszałam że pierwsze ruchy malucha to tak jakby ... gaziki... :oops:
napisz co i jak bo jestem ciekawa :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ania bania
ja dobrze choc mnie takie nagle skorcze łapia. no ale wszystko oki .lekarz mi to wytlumaczyl ze dworoznosc ma pewne minusy . a u dzidziaka
cisza jak makiem zasiał ,moze jeszcze czas .moj maz podsluhuje hehe nasze dziecko twierdzi ze cos mi tam bulgocze ale ja nic nie czuje .no ale dzis w szpitalu lekarz powiedzial ze kopcia ze hej hehe moze za 2 tyg da znac o sobie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sawana_ki pisze:
Witam dziewczyny.

Mam pytanie. Moje cykle sa regularne, 31 dniowe. Ostatnia miesiaczke mialam 31.grudnia, kochalismy sie 9.01,10.01,11.01,13.01.15.01.17.01. Zastanawiam sie czy jest jakakolwiek szansa na dziecko... Dzis troche kluja mnie jajniki, troche pobolewa prawa piers.... Czy myslicie ze moglo sie udac? CZy gdybym zrobila test to mogly juz wykazac? (5 dni przed@?)

Sawana_ki moim zdaniem szanse były i to duże. podeślę ci fajny kalkulator na priv i sama zobacz. jak będzie, to moim zdaniem dziewczynka :)

sysa2 dawaj znać na bieżąco jak się czujesz i jak ciąża przebiega bo pewnie nie tylko ja jestem taka ciekawska ;) a poza tym miło się czyta o tym jak fasolka sobie rośnie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Normalnie smutek mnie ogarnia, tragiczny.... w niedziele bolal mnie brzuch i plecy oraz piersi....i tak do dzis, wczoraj bylam plaxczliwa potem wsciekla a dzis.....smutna. Mieszkam w uk, znalazlam digital test pokazujacy do 4 dni przed okresem czy jest sie w ciazy z prawdopo.55%.... zrobilam z rana, wynik negatywny....temp 36.6.....nigdy rano nie mierzylam ale poludnie zawsze bylo 37.7 wiec spadsla...troche pirsi bola ale.....chyba szansy nier ma...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 181  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]