Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:03 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Gabis - obiecujace oznaki i naprawde bardzo Ci zycze, zeby sie udalo... wiem,z e czekanie jest najciezsza proba... masz testowac za tydzien?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Testuje 27 stycznia.
Dropsia dzięuję za kciuki!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gabiś
Trzymam kciukaski za teścik - nie będziesz sama będziemy testować razem!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gabiś
Trzymam kciukaski za teścik - nie będziesz sama będziemy testować razem!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nerowercia i Gabiś ja tez trzymam kciuki! mam nadzieje ze fasolinki zakielkowaly!

a w piatek zabieramy sie za synka :brv:

pozdrawiam wszystkie starajace sie i te ktore juz sie postaraly ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny jak ja nie lubię takiego czekania. Dziś z głupoty zrobiłam test no i wyszła tylko jedna kreseczka i prawdę mówiąc wiedziałam,że tak wyjdzie bo jeszcze za wcześnie no i za dwa dni powinnam dostać okres. Nie wiem czemu ale mam takie dziwne przeczucie,że tym razem się udało(mam nadzieje,że przeczucie mnie tym razem nie myli) Myślę tak dlatego,że mierzę tą temperaturkę codziennie rano i nie spada poniżej 37,3 a w dzień to nawet 37,7 utrzymuje się cały czas. no i te sutki bo na okres bolą mnie całe piersi a tym razem tylko sutki-ale naprawdę strasznie.
JAK JA BYM CHCIAŁA JUŻ WIEDZIEĆ!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nerowercia i aniu -baniu

taka temperaturka wrozy cos dobrego hehe choc ja mierzylam i ci powiem ze jak masz stres jakies zblizajace sie przeziebienie wtedy temp jest nie miaro dajna .. ale dziewczyny jest sposob gdyby wam nic nie wyszlo powiem wam ze sa testy owulacyjne nie bede robila reklamy bo niewiem czy wolno na forum ale sie domyslcie to jest stronka na ktorej ludzie wszystko kupuja jezeli sie nie domyslicie dajcie znac wysle wam info na priva ten sposob jest pewny

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nerowercia skoro za 2 dni bys miala dostac to powinno cos wyjsc podobno sa testy tylko niewiem czy to prawda ze wykrywaja juz po 6 dniach od zaplodnienia :)

ACHA CO DO MIERZENIA MOSI BYC O JEDNEJ POZE I NIE MORZESZ WSTAWAC Z SLUZKA MOSISZ BYC SPOKOJNA ZRELAKSOWANA I DOPIERO MIERZYC

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

GABIS

ciezko wyczuc ale w takiej sytlacji to chyba czeba czekac 2 tyg tak , ale powiem ci mnie i brzusio bolało i piersi raczej bardziej sutki takie wrazliwe sie zrobily nawet na biustonosz oczywiscie jajniki dawaly czadu oj dawaly jeden na przeciwko 2 koły jak na zamowienie i macica strasznie mnie bolała a uplawy to miałam kosmiczne takie zołte i duzo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sysa2adanie hcg można zrobić już 10dnia po transferze. Ja niestety musze poczekać 14 dni ponieważ biorę pregnyl więc próba ciązowa i tak wyjdzie mi dodatnia.
Dziś jestem 9 dzień po tarnsferze... sikam dalej jak szalona i mam ogromną nadzieję że tym razem się uda. jakoś coś mi tak wewnętrznie podpowiada... Boże oby moje przewidywania były prawidłowe.
temperaturę tez mam cały czas powyżej 37 stopni ale jestem też lekko pzreziębiona więc ciężko mi określić czy jest ona spowodowana ciążą. Pozza tym nigdy nie mierzyłam tempki więc nie zwracam na nią uwagi.
jestem w 27 dniu cyklu i najważniejsze że @ nie ma bo cykle mam 28-31dniowe . A póki co nie czuję się na @......

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sysa2
mam nadzieję,że ta temperaturka wróży coś dobrego i szczerze mówiąc liczę na to bo moja normalna temperatura była zawsze do 36,8 i nie wiecej i zawsze staram sie mierzyć ją rano przed wstaniem z łóżka
MAM NADZIEJĘ, ŻE TYM RAZEM SIĘ UDAŁO.
Teścik zrobie tak za parę dni tak by było 3-4 dni po @.
Trzymajcie kciuki!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no dziewczyny trzmam kciuki hehe i zobaczymy co bedzie oby to byly fasolki w waszych brzusiach :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny!!!
Po jakim czasie od stosunku i prawdopodobnym zapłodnieniu występują objawy ciąży?
I jak wygląda śluz gdy jest się w ciąży?
POzdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justa490

powiem ci z wlasnego przykladu u mnie zaczely piersi puchnac juz za tydz od zapłodnienia i zaczely sie straszne upławy, bolesnosc w macicy jak bym miala okres dostac za chwilke, takie skurcze i klucie w jajnikach

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

za to z mojego doswiadczenia jedynymi oznakami bylo brak okresu i rosnacy brzuszek. jedyna oznaka przed terminem okresu bylo przeczucie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki za odp.
Oj to u mnie chyba znowu nici z tych staranek :x
Od ostatniego stosunku jest może z 5 dni ale nic. Tylko jakieś dziwne upławy. Piersi nie bolą.
Miałam jeszcze nadzieję, bo na drugi dzień po przytulanku rano bolały mnie strasznie jajniki, całe podbrzusze bardzo i jak nigdy. Myślałam, że to coś ale to za wcześnie.
No cóż. Dzięki serdeczne.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justa490 bez przesady!!! Jakiekolwiek realne objawy możesz mieć dopiero po implementacji czyli minimum 5 dni po zapłodnieniu!! Wcześniej jest to raczej niemożliwe. Implementacja może nastąpić między 5 a 11 dniem po zapłodnieniu więc pierwszych obajwów można doszukiewać się dopeiro wtedy. Ale i tak mają je tylko nieliczne kobiety.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mam takie pytanie... ostatnio mam bardzo nieregularny okres - poczawszy od 36 dni, a ostatnio 28. Wczoraj mialam lekkie plamienie (brazowe plamki na bieliznie, temp 37.5). Czy moglo to oznaczac zagniezdzanie? Mam dopiero 18 dc i nigdy podobnie sie mi nie zdarzylo. Brzuszek mi zaczął wystawać, piersi sa caly czas nabrzmiale. Czy zawsze musi być wyższa temperatura? Nic nie rozumiem.... Wychodzi z moich obliczen, ze kochalismy sie w dniach plodnych. Nie chce sobie niczego wmawiac, wiec wole sie WAS poradzic. Pozdrawiam

+ 8tc ... Nasza Kochana Dzidzia... Pamiętamy o Tobie, tęsknimy, kochamy ... ... ... Ciągle o Tobie mówimy... :( :( :( DLACZEGO ODESZŁAŚ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

LIDZIA88 przy naturalnym poczęciu plamienie implementacyjne ma miesjce między 5 a 11 dniem po zapłodnieniu.
Jeśli chodzi o podwyższoną temperature to uważam że należy ją meirzyć tylk owtedy gdy wcześniej to sie robiło. Tylko wtedy bowiem jesteś wstanie wychwycić drobne zmiany.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny dziś jestem 1dzień po terminie spodziewanej @ i choć cały czas miałam nadzieję, że tym razem naprawdę mi się udało temperatura powyżej 37,3 codziennie rano i nie spadała brzuch pobolewał jak nigdy prawie przez cały miesiąc no i sutki bolały a nie całe piersi jak na okres WSZYSTKO BYŁO INACZEJ JAK ZWYKLE ale wczoraj gdy poszłam do ubikacji na papierze zobaczyłam żółty,gęsty śluz i wydaje mi się, że to jednak na okres, choć dziś na razie jest czysto ale boli mnie brzuch no i temperatura dzisiaj spadła do 37. Normalnie jestem załamana i ciągle w głowie chodzi pytanie DLACZEGO!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 181  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]