Pat fajny ten Wasz jogger
Ja też zaczynam się rozglądać za jakąś lekką spacerówką. Potrzebuję czegoś na szybkie wypady z dzieciakami. Teraz mamy PP Duette i jest super na dłuższe spacery, wygodny, fajnie się prowadzi. Ale muszę go znosic i wnosić po schodach jedno piętro co zajmuje trochę czasu - zwłaszcza, że mamy krótkie te schody i nasz długi PP nie mieści się na zakrętach

Muszę trochę pokombinować jak go znoszę a w tym czasie trójca jest sama w domu. Poza tym przydałoby mi się coś lżejszego do samochodu na wypady do mamy czy do teściów kiedy jadę bez pomocnej dłoni mojego m. No i kiedy będę musiała na szybko odprowadzić starszego do przedszkola.
Oglądałam już jakieś spacerówki i martwi mnie fakt, że większosć nie ma z przodu barierki! Jakoś nie potrafię patrzeć na takie wózki, mój będzie musiał mieć barierkę, nie ma mowy o samych pasach... Czy da się dokupić taką barierkę? Albo zamontować dwie pojedyncze? A może są jakieś solidne, lekkie spacerówki z barierką?
Podsumowując, szukam wózka:
1. lekkiego
2. niedużego po złożeniu
3. z barierką/tacką
4. z rozkładanymi oparciami
5. w miarę niedrogiego bo to ma być nasz drugi wózek - na wypady, na dłuższe spacery zostaję przy naszym PP
6. solidnego bo biorąc pod uwagę oszczędności rozważam też zaku wózka używanego więc nie może on być zbytnio wyeksploatowany po poprzednich bliźniakach

Pewne marki wiem, że potrafią wytrzymać kilka pokoleń, niektóre już po kilku miesiącach użytkowania nadają się na złom
Będę wdzięczna za wszelkie opinie o wózeczkach którymi jeździcie