Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 5:57 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale nieregularnie branie tabletek może tylko zaszkodzić. To może bierz zawsze tabletki pod wieczór o stałej porze? Przecież zawsze możesz je nosić w torbece

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maleńka pisze:
Ale nieregularnie branie tabletek może tylko zaszkodzić. To może bierz zawsze tabletki pod wieczór o stałej porze? Przecież zawsze możesz je nosić w torbece

Malenka wiem o tym że szkodzi takie branie tabletek. Ale to się nie zdarza co cykl. Teraz w tym co był tak mi się pochrzaniło bo nigdy nie pracowałam do 23 (a to jest moja godzinka zażywania) a teraz niestety tak miałam. Wiec jak skończyłam pracę około 23-30 to wzięłam te kilka tazy za późno a co do tych dwóch to niestety zapomniałam ich i nie miałam jak je wziąść jak byłam w innym mieście daleko od domku....brzusio mi pęka z bólu :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mama? pisze:
a co do tych dwóch to niestety zapomniałam ich i nie miałam jak je wziąść jak byłam w innym mieście daleko od domku....brzusio mi pęka z bólu :(

Jak nie wziełach 2 tabletek pod rząd to już Cię w tym cyklu tabletki nie chronią

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Jak narazie nie mam dalej@ i mam nadzieje ,że tak bedzie.Piersi dalej mam nabrzmiałe i jakies żyłki na nich.Wczorzj miałam takie dwa jakby skurcze w dole brzucha.Kiedy powinnam zrobić test .Prawidłowo koniec @ wypada mi na jutro czy jutro czy w środe?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justabo pisze:
Witam
Jak narazie nie mam dalej@ i mam nadzieje ,że tak bedzie.Piersi dalej mam nabrzmiałe i jakies żyłki na nich.Wczorzj miałam takie dwa jakby skurcze w dole brzucha.Kiedy powinnam zrobić test .Prawidłowo koniec @ wypada mi na jutro czy jutro czy w środe?

Test nalepiej zrobić dzień po planowanym okresie - w teorii, im później zrobisz tym bardziej test jest wiarygodny :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maleńka pisze:
Jak nie wziełach 2 tabletek pod rząd to już Cię w tym cyklu tabletki nie chronią

Myslałam że jak wezme reszte tabsów do konca cyklu to jest normalnie ochrona :/. Dziś wystąpiło mi krwawienie..... brzuch i piersi bolą jak chole....... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam!

ja też z niecierpliwością czekam na jakiekolwiek wieści. nie planowaliśmy z Kacprem dziecka, ale jak się okaże, że będzie to będziemy je bardzo bardzo kochać!!!
a co do objawów, okres powinnam była dostać jakiś tydzień temu (odstępstwa od terminu zawsze miałam, ale nigdy powyżej tygodnia), czasami lekko mnie mdli (ale może to ze strachu...) od wczoraj zawroty głowy (to może też ze strachu) i kłucie na dole z prawej strony. poza tym od kilku dni trochę mnie boli brzuch jak na @....
a jeszcze mam wrażenie, że ściany pochwy są jakby rozpulchnione, a śluz gęstszy (albo tylko mi się wydaję, bo w sumie to bym chciała, żeby się okazało, że będzie dzieciątko)
w niedzielę zrobiłam sobie test, wyszedł negatywny, ale wiem, że to jeszcze nic nie przesądza
jak @ się nadal nie pojawi to w sobotę kolejny test zrobię, a potem bez względu na wynik testu wizyta u lekarza (no chyba, że @ w końcu przyjdzie)

aaa i jeszcze sobie przypomniałam, że ostatnio zdarzało mi się sypiać za dnia, co u mnie się nie zdarza

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam...staramy się z mężem o dzidzie już ponad rok...ginka kazała jeszcze wstrzymać się do kwietnia z szczegółowymi badaniami i robić beybusia nie myśląc o nim (haha ciekawe jak) w sumie w pracy mam niezły młyn, więc ten miesiąc na luziku aż do dziś...jajeczkowanie miałam 23 lutego okresu spodziewam się około czwartku piątku...od samego jajeczkowania ciągle bolą mnie jajniki, a przez ostatnie 3 dni boli mnie brzusio jak na @ no i piersi ( sutki bolą, prawie pieką - ogólnie cycuszki są obrzmiałe i bolesne)...no i ten nieszczęsny krzyż...ciągle prosze męża żeby pomasował mi plecki tak mnie bolą...a śluzik no cóż białawy nieciągnący lepki...może dzidzia zrobi mi prezent na dzień kobiet i to będzie TO

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mama? pisze:
Myslałam że jak wezme reszte tabsów do konca cyklu to jest normalnie ochrona :/. Dziś wystąpiło mi krwawienie..... brzuch i piersi bolą jak chole....... :(

niestety, krwawienie które u Ciebie wystąpiło to najprawdopodobniej taki okres jak jest między jednym opakowaniem a drugim.

Offline Wyświetl profil  

mam problem:/ kochalam sie z moim chlopakiem wtedy co mialam okres tzn powinnam miec bo zawsze mam 7 dni okres a kochałam sie z nim w 6 dniu ale niemialam praktycznie nic bez prezerwatywy no i sie stalo ;/ niewiem czy jest mozliwosc zajscia wciaze??

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

ewka11 pisze:
mam problem:/ kochalam sie z moim chlopakiem wtedy co mialam okres tzn powinnam miec bo zawsze mam 7 dni okres a kochałam sie z nim w 6 dniu ale niemialam praktycznie nic bez prezerwatywy no i sie stalo ;/ niewiem czy jest mozliwosc zajscia wciaze??

Jeśli masz nieregularny okres to moze tak się zdarzyć, że zajdziesz w ciąże.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej pierwszy misiąc pstarania o dzidzie poszedł na marne, dostałam @
jestem przygnębiona :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gapcio pisze:
hej pierwszy misiąc pstarania o dzidzie poszedł na marne, dostałam @
jestem przygnębiona :(

ja to przechodziłam w zeszłym tygodniu. Już mi trochę przeszło... będę próbować w marcu...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam. Zastanawiam się czy jestem w ciąży. Niby wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazują że tak ale mam jakieś wątpliwości. Spóżnia sie 2 tygodnie, test niby pozytywny, piersi bolą okropnie ale... lekarz nic nie widział czekałam już 10 dni i po kolejnym badaniu znowu nic nie widać a teraz kolejne dwa tygodnie niepewności. mam nadzieję że jest tyle że bardzo malutkie. Czy wynik testu może być błedny.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja teraz zaczynam mieć wątpliwości, niby objawy są (chociaż test negatywny) ale postanowiłam, że jutro raniutko pojadę do laboratorium i zrobię betę i wtedy będę pewna... jaką gwarancję daje beta?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam
Tak sobie czytam to co piszecie i juz niewiem co mam myslec :(
Staramy sie juz dosc dlugo o dzidziusia niby dostalam ores teraz normalnie tak jak powinnam ale dalej mam iskierke nadzieji bola mnie piersi (co zazwyczaj zdaza sie przed okresem tylko) czesto chodze siusiu, mdlosci tyle ze nie rano a w ciagu dnia, po alkoholu odrazu mnie mdli ( nawet niewielkiej ilosci piwa) zmiany nastrojow kurcze a moze to tylko urojenie :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mam pytanie. Miałam dostać okres 3 dni temu. Kochamy się z moim narzeczonym bez zabezpieczenia. Od 2 dni mam bardzo silne bóle żołądka, nudności, temperaturę wczoraj ponad 38 stopni, dziś ponad 37. Mam bardzo twardy i napięty brzuch i powiększone piersi. Czy mogę być w ciąży??? Nie wiem czy to możliwe bo na badaniach wyszło że mam cykle bezowulacyjne. Bardzo bym chciała mieć dzidziusia, a boję się zrobić test że okaże się że mam zwykłą grypę żołądkową:( Czy jeśłi zrobię tes jutro to będzie już wiarygodny??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gabiś pisze:
Mam pytanie. Miałam dostać okres 3 dni temu. Kochamy się z moim narzeczonym bez zabezpieczenia. Od 2 dni mam bardzo silne bóle żołądka, nudności, temperaturę wczoraj ponad 38 stopni, dziś ponad 37. Mam bardzo twardy i napięty brzuch i powiększone piersi. Czy mogę być w ciąży??? Nie wiem czy to możliwe bo na badaniach wyszło że mam cykle bezowulacyjne. Bardzo bym chciała mieć dzidziusia, a boję się zrobić test że okaże się że mam zwykłą grypę żołądkową:( Czy jeśłi zrobię tes jutro to będzie już wiarygodny??

Test mozesz zrobić, powinien już wyjść. Trzymam kciuki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Trzymam mocno kciuki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziękuję wam:) bardzo się denerwuję.... Zawsze jak zrobię test to na drugi dzień dostaję @..........
Ale jeszce takich mdłości w życiu nie maiąłm... Więc może akurat:)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3616 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 181  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]