Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:13 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8650 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 426, 427, 428, 429, 430, 431, 432, 433  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Maga gratulacje!!! :aa: :aa: :aa:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie!jestem tu nowa, tez sie staram i juz trace nadzieje...staram sie modlic, ale to takie trudne. napisalam do siostr o pasek i mam nadzieje ze wezme sie znowu w garsc. ciesze sie ze jest takie forum, i ze tak sie wspieracie:)pozdrawiam Was serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lenia witaj i rozgość się u nas :D napisz coś więcej o sobie...jak długo się staracie?

Obrazek

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------
['] ['] ['] ['] ['] (2007- 2011)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie! staramy sie tak ok.1,5 roku, mam chora tarczyce ale wyrownane hormony, poza tym hormony te ginek mam ok, podobno bardzo stres wplywa na zajscie w ciaze. a moze za bardzo chce?? niewiem.w kazdym razie latka leca a ja sie coraz bardziej boje...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DLA WSZYSTKICH STARACZEK, (weteranek i nowych tutaj) ODGRZEBAŁAM MODLITWĘ "PAPRYKOWĄ" OBY WIARA I WSTAWIENNICTWO MARYI POMOGŁY WAM ZOSTAĆ MAMAMI :okk:

Maryjo, Matko Jezusa!
Pod swoim sercem nosiłaś Zbawiciela świata.
Dzięki łasce Ojca naszego w niebiosach poznałaś,
czym jest radość i ból macierzyństwa.
Znasz moje imię. Znasz moją udrękę i smutek.
Z ukochanym małżonkiem nie możemy doczekać
się upragnionego dzieciątka.
Wierzę, że dziecko przychodzi na świat,
dlatego że tego chce Bóg.
Dlatego z głęboką wiarą i ufnością
błagam Cię o wyproszenie u
Stwórcy łaski macierzyństwa."

Witam się z nowymi koleżankami, piszcie jak najczęściej bo to naprawdę "cudny" wątek a w staraniach rozmowy z kimś kto nas rozumie bardzo pomagają :D Trzymam za was kciuki dziewczynki :ok:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

agusia ma rację piszcie o wszystkim :) ja co prawda nie modliłam sie tą modlitwą ale jest śliczna. Moje modlitwy : różaniec, koronka do Miłosierdzia Bożego i oczywiście dużo wiary, tego każdej satraczce z całego serca życzę ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja modliłam się tą modlitwą i modlitwą "dominikową" odkąd ją poznałam ale przez cały okres starań moje ulubione modlitwy to "Pod Twoją Obronę" i "Koronka do Miłosierdzia Bożego" a czasem też wołałam o wstawiennictwo do św Agnieszki, ojca Pio, Błogosławionego Jana Pawła II i św Józefa, bo bardzo lubię tych świętych :D . Oboje z mężem chodziliśmy też co miesiąc na Nabożeństwo Fatimskie, a synuś choć się pospieszył 6 tyg to wybrał 13 dzień miesiąca :wink: Każdy modli się jak chce i za wstawiennictwem tego świętego który jest mu bliski, ważne przynajmniej u mnie było to że się wyciszałam i wierzyłam, że skoro mam tak wielkie wsparcie to zostanę mamą :D W GÓRĘ SERCA DZIEWCZYNKI :!: :!: :!: NIE LĘKAJCIE SIĘ (jak powtarzał kochany papcio Jan Paweł II) :okk:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maga30 bardzo się cieszę i ogromnie gratuluję :) dopiero dziś tu weszłam i przeczytałam :) hip hip hura :) a jak zobaczysz serduszko, to stwórz suwaczek, trzymam kciuki za serduszko Waszego maleństwa :)

04.2015 - 7 t.c. (*) :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

agusiaB78 pisze:
...
Jeszcze z nas weteranek tego wątku to chyba Asiuk i Kajtek :?: Chciałabym by się odezwały co u nich się dzieje, ale ciągle pamiętam mimo ich milczenia :)

Agusia :cmo: kochana jesteś :) ostatnio mam ciężki okres w życiu (praca i inne codzienne zmartwienia) temat starań przerósł mnie już jakiś czas temu... i trochę byłam "na wakacjach starankowych" co nie znaczy że całkiem się poddałam, bo chcę wierzyć z całych sil że kiedyś w końcu się uda, tylko na razie jakoś sił mi brak (mówię tu o ivf, bo tylko to nam zostało). W lipcu , pod koniec lipca mam mieć laparoskopie a później może podejdziemy do ivf, ale muszę do tego dojrzeć.

Mega, Solusia SERDECZNIE WAM GRATULUJE

Pozdrawiam Was wszystkie!

Ps. jedna z lepszych rzeczy jak mnie ostatnio spotkała (i bardzo absorbuje) to decyzja o znalezieniu swoich własnych 4rech kątów :) :)

Ps.2 zawsze jak jestem na forum czytam "blokadę" i "modlitwę" sentyment został, ale czasem nic nie pisze bo zupełnie nie wiem co napisać :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiuk-cudnie, że się odezwałaś :sss: Wiesz, że ja i Solusia zaszłyśmy po laparo, a Papryka po hsg Także serdecznie i mooooocno trzymam kciuki razem z Adasiem :D A taka odskocznia od ciągłego myślenia o jednym, jak poszukiwanie 4 kątów na własne gniazdko może tylko pomóc. Pisz jak idą poszukiwania i o wszystkim co chcesz, niekoniecznie o staraniach. Buziaki a jeden, zaśliniony od Adaśka :sss:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiuk fajnie, że się odezwałaś, pamiętam, że też miałam taki okres w życiu, że miałam już dosyć i na wątku się nie udzielałam, ale potem siły do walki znów wróciły, życzę Ci, by ta laparoskopia Wam pomogła i by wreszcie się udało, pozdrawiam i pisz, kiedy masz ochotę :)

04.2015 - 7 t.c. (*) :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

solusia, agusiaB78 dzieki wielkie za wsparcie!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiuk Ja i Miśka też zapewniamy o modlitwie, trzymamy nasze wszystkie trzy kciuki :)
U nas tak gorąco, że szukam kąta do zdechnięcia :)

http://fundacja-sloneczko.pl/apele/poka ... da=232%2FP

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny nawet nie wiecie jaką radość mi sprawiłyście jak weszłam i zobaczyłam swój NICK, ktoś o mnie jeszcze tu pamięta i myśli. Bardzo Wam dziękuje. Wybaczcie że się nie odzywałam, ale unikałam wątków bo czułam że tgo potrzebuje. Wyciszenia się. Mam nadzieje że mnie rozumiecie i wybaczycie.
U nas dojżeliśmy do decyzji o IVI- po 6 latach starań, 2 poronieniach, ciąży pozamacicznej nie chcę już dłużej czekać.
Buziaczki na dobranoc i postaram się wpadać częściej.
Wybacznie, że nie pisze nic o Was, ale nie zdążyłam poczytać jeszcze.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kajtuś- babolu kochany :D Jak cudnie że napisałaś, bo trochę się martwiłam :sss: Że potrzebowałaś odetchnąć rozumiem i cieszę się z wami z podjęcia decyzji, oby wam pomogła zostać rodzicami, a może Bóg postanowi zrobić wam niespodziankę i IVI nie będzie konieczna :D Trzymamy moooocno kciuki z Adasiem i czekamy na każdą wieść od ciebie, na każdy temat :D

Asiuk-buziaki :sss:

Gdzie nowe staraczki, czemu nic nie piszecie, meldować się proszę !!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Cześć :)
Awatar użytkownika

Można się do Was przyłączyć???
Staramy się z mężem o dziecko już ponad 3 lata i nic :( Mam za sobą badania hormonów - wszystko oki, hsg, stymulację i tez nic, mąż ma nasienie oki.
Dzisiaj dostałam ponownie clo i jak się pojawi @ to zaczynamy kolejną walkę.... :(
Czasami jest mi tak strasznie źle, przykro, że innym wokól się udaje a nam nie.... :(
Pozdrawiam Was serdecznie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Re: Cześć :)
Awatar użytkownika

Dorciaaaaaa pisze:
Można się do Was przyłączyć???
Staramy się z mężem o dziecko już ponad 3 lata i nic :( Mam za sobą badania hormonów - wszystko oki, hsg, stymulację i tez nic, mąż ma nasienie oki.
Dzisiaj dostałam ponownie clo i jak się pojawi @ to zaczynamy kolejną walkę.... :(
Czasami jest mi tak strasznie źle, przykro, że innym wokól się udaje a nam nie.... :(
Pozdrawiam Was serdecznie :D

będzie dobrze :)
;) my tu mamy bardzo dobrą statystykę ;)

ja też nie podejrzewałam, ze sie przeniosę na "wymodlone", a jednak :)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

emimka pisze:

wręcz 100% jeśli chodzi o stałe forumki :lol:

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Lenia77, Dorciaaaaaa-witajcie, rozgośćcie się i dajcie się porwać wielkiej sile modlitwy wstawienniczej, bo my tu wszystkie pamiętamy o wszystkich :D Będzie dobrze :D Piszcie dużo i wyrzućcie wszystko co was gnębi, to czasem też pomaga, a z własnego doświadczenia wiem, że zaczęcie rozmawiania o własnych problemach z poczęciem odblokowuje psychicznie :D Życzę fasolek i zawitania wkrótce na "wymodlonych mamusiach" :D

Kika84 pisze:
emimka pisze:

wręcz 100% jeśli chodzi o stałe forumki :lol:

Noooo :wink: reklama modlitwy i wsparcia dobrych dusz jak najlepsza :lol: I działa :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj dziwczyny,
Wczoraj bylismy na usg i widzialam serduszko lecz narazie niemiarodajnie biło i nie dalo sie go zmierzyc. Ciąża wyglada na młodszą niż jest wg OM. Widze tez ze mam duzy pecherzyk zółtkowy bo az 6.6mm śr. A wyczytalam ze do 10tc powinien nie przekraczac 7 mm wiec teraz mam schizy i czekamy na wizyte za 10 dni. Strasznie sie boje.

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8650 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 426, 427, 428, 429, 430, 431, 432, 433  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]