Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 2:27 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 964  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
1 żółta kartka

witajcie miłe panie ;)
ja jeszcze nie jestem ziołopijką ale się czaję na mieszankę 3:D
widzę ją spaczkowaną na allegro, to chyba ją nabędę i będę pić :D
a może pomoże ;)
na pewno kiedy zamowie i dostanę nie omieszam się zglosić o wpis do tabeli :) do tego jeszcze wiesiołek z oeparola łykam..

Obrazek

Obrazek
+euthyrox, eltroxin, diane35, selen

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej :)
ja dzis stwierdzam, ze jest ogolnie beznadziejnie :roll: brzuch mnie boli (@), sniegu pelno, zaspy, mokro i w dodatku trzeba pracowac! Oglaszam bunt :!: :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam zielarki :):)

Goszka witaj, nie wiem czy z allegro to dobry pomysł zapytaj Pauliny ona jest tu naszym specem od ziółek

Ania oj to współczuję , u mnie też zaspy ale słońce świeci i nawet miło jak by wiosna szła. dawno tak sie dobrze nie czułam jak widzę słoneczko to radocha w sercu
niech Cię ten humor jak najszybciej opuszcza :D
przesyłam trochę słońca :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw:

Paula mój nie nalezy do tych co idą spać ostatni he he wczoraj jedynie się trzymał a tak to on 23-24 już chrapie.

lecę sprzątać i gotować , muszę korzystać puki leń mnie opuścił a potem wyciągnę męża do szpitala załatwić termin na usg

Miłego dnia :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja jestem happy, dzis pracuje w domu :lol:

Stolica zasypana i sypie cały czas

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Goszka89---Tak jak Justynka napisała, ja odradzam zamawianie Ich z internetu :? Nigdy nie wiesz co Ci tam przyślą, czy czegoś nie podmienią...Jak ktoś nie zna się na ziołach, to nie zauważy różnicy, a już słyszałam o różnych akcjach z allegro :? Do tego są one tam 3-4 razy droższe niż w zielarskim :? Ja za swoje zapłaciłam coś około 20zł, a wystarczają na 3-4 miesiące jak piję z Z. Gdybym piła sama, wystarczyłyby na 8 :D A w ogóle to witaj u nas i pisz co u Ciebie :D Fajnie, że robi się nas już więcej :D

Ania---Przyłączam się do protestu :twisted: Nas też z rana zasypało, a teraz deszcz pada :twisted: Mały śpi, więc mam chwilkę, żeby Wam odpisać, ale od rana tak marudził...

Justynka---Oby to słońce szybko do nas doszło :D :D :D Mój to kładzie się zawsze 2-3 w nocy :shock: A ja już wtedy smacznie spię :lol: Kochana, załatw sobie to USG jak najszybciej, żebyś mogła zacząć pić z nami te ziółka wreszcie :D

Madzia---No to fajnie, w domku zawsze najlepiej :lol:

Dziewuszki, jak Staś pozwoli, to będę jeszcze zaglądała, jak nie, to będę po 18tej, to sobie poplotkujemy :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mialam sie ponudzic troche a wzielam sie za sprzatanie chatki, ale fajnie gdy jest czysciutko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja jestem juz po pracy. Zjadlam obiad a potem odsniezylam podworko :):) Nie ma to jak ruch na powietrzu ;) maz sie zdziwi jak wroci 8) Zmeczylam sie masakrycznie ale przynajmniej pozbylam sie glupich mysli i dola :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Justyna - nie pije ziólek tydzień tylko od wczoraj , narazie żadnych skutków ubocznych .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulinka ja śpię gdzieś 4-5 a kładę się do łóżka 1 godz i myślę , myślę, jak mam dosyć myślenia to liczę a jak nie pomaga to zapalam światło i zaczepiam męża.

Bona , Ania to dziś napracowałyście się :)

u mnie heh szkoda gadać M olał mnie i moje usg terminy i ubezpieczenie
nie będę się prosić żeby pojechał ze mną bo ja busami nie lubię i nawet bym nie trafiła (po ubezpieczenie) , gdybym miałą papier to juz nie musiałabym polegać na tym człowieku co uważa że wszystko jest ważniejsze tylko nie to co ja mam do powiedzenia :evil:
trudno widocznie uważa że mi nie potrzeba lekarzy i badań
jak się coś stanie to będzie płakał mam już to w 4 literach

idę gołąbki wstawić i myśleć jak tu sos zrobić

Aga chodziło o to że jak już wypijesz przez tydzień ziółka to daj znac jak się czujesz

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Justynka - ok dam znać po tygodniu , żle Cię zrozumiałam :oops:
A ja idę robić ciastka kruche z jabłkiem . :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ale smaka robicie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ja też już po pracy :D A jutro mam wolne i z przyjaciółką na zakupy się wybieram :lol: Z. z pewnością się ucieszy :D

A ja właśnie zrobiłam jajeczniczkę z cebulką i razem z Z. zjedliśmy :D Ciasto też bym upiekła, ale jeszcze piekarnika się nie dorobiliśmy :?

Jezu, chyba mi zaraz cycki rozsadzi, tak bolą :twisted:

Justynko---Nie przejmuj się M., może ma gorsze dni :( Ja też wczoraj na noc jeszcze się wkur*** na Z. :twisted: Postawiłam szklankę pustą na stole, obok Jego trzech, które już tam stały, a On do mnie, że jestem "bałaganiarz" :twisted: :twisted: :twisted: No myślałam, że mu walnę!!! I zaczął się wykład, tak Mu nagadałam, że od rana przepraszał. Bo On w domu oprócz tego, że raz na miesiąc zmyje naczynia i wynosi śmieci(zawsze), to nie robi nic, nawet teraz jak jest na zwolnieniu :twisted: Ja jak mnie łeb nawalał, że się ruszać nie mogłam i miałam wolne, to cały dom wysprzątałam, a Panicz wielce chory. :twisted: :twisted: Ja mam problemy neurologiczne i dlatego jak mnie głowa rozboli, to już zazwyczaj tylko pogotowie, bo aż nieraz płaczę z bólu :cry:

Ale się rozpisałam :shock: :shock: Piszcie co u Was :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

wybaczcie, jestem u rodziców na kilka dni, czasu na kompa prawie nie mam :P
ja niestety nie wiem gdzie zielarski znajdę :/ u mnie go nigdzie nie ma :<

Obrazek

Obrazek
+euthyrox, eltroxin, diane35, selen

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam nowe koleżanki, mnie możecie nie kojarzyć, więc się przypomnę,
pije zioła nr 3

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Jak coś to juz pisałam do dziewczynek, że jakby któraś chciała to mogę Wam kupić u siebie i razem z paragonem itd. wysłać poczta. Będzie taniej niż z allegro i bezpieczniej( oczywiście jeśli macie do mnie zaufanie :wink: :wink: ). Nigdy nikogo nie oszukałam i nie zamierzam, dlatego jak coś to same zdecydujcie i dajcie znać :D Chętnie pomogę :D

Asiuk---ja Cię pamietam :D To może i Ty napisz jak tam odczucia po ziółkach i czy miałaś jakieś "skutki uboczne"... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paulinko a bedziesz miała czas na zajscie do zielarskiego? Jak tak to Cie chyba jednak wykorzystam. Kase Ci moge juz przelac na konto

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Madziu, oczywiście, że tak :D Jutro mam wolne więc wpadnę i kupię zioła, a kasę mi wyślesz, jak będę wiedziała dokładnie ile zapłaciłam :D Bo swój paragon wyrzuciłam, a nie pamiętam dokładnie...Coś około 20zł :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ok to poprosze zestaw 3

to moj mail bona13@onet.pl - odezwij sie to napisze moj adres

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ok, jutro jak tylko wstanę( a to może być późno), to skoczę i kupię :D Do zielarskiego mam 5 minut drogi :D Nawet może mniej :D To odezwę się i jeszcze jutro postaram Ci się wysłać ziółka wraz z paragonem :D
A to mój e-mail:
paulinka120789@wp.pl
Więc możesz mi wysłać swój adres :D

A i bym zapomniała :D Oregano pakowane jest po 30g. więc muszę kupić 2 paczki :? Ale tam kilka ziół wsypuje się po 20g., a paczki są po 50g.,więc mi te 30g. z tych paru paczek zostało i każda paczka leży szczelnie zamknięta :D Więc jeżeli byś chciała, to mogę zamiast kupować te co są po 20g. wysłać Ci te, co mi zostały, zawsze będzie taniej, bo za te co mam nie musiałabyś płacić :D A zioła otwarte można przechowywać do roku, a moje leżą dopiero niecałe 3 tygodnie i są pozawiązywane i leżą w ciemnym miejscu, więc na 100% wszystko z nimi ok :D

Ostatnio zmieniony śr lut 03, 2010 11:09 pm przez paulinka12345, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

juz pisze

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 964  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]